Diverse  functies

 

Wittebrug Auto Schade groep met vestigingen in:

  • Kwintsheul, (Valstar Autoschade)
  • Den Haag (Wittebrug Autoschade),
  • Delft (Deurloo Autoschade)
  • Leiderdorp (Kasco Autoschade)

is op zoek naar de volgende vakmannen/vrouwen:

  • 1e Autoschade hersteller (of lerend hiervoor)
  • Schade calculatie specialist (of lerend hiervoor)

Een baan met mooie toekomstperspectieven!

 

Collega willen worden bij onze autoschadeherstel groep betekent werken binnen een bedrijf dat gecertificeerd en gespecialiseerd is in merkherstel van diverse automerken die wij binnen de dealerbedrijven verkopen. Dit zijn nu al de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA en Peugeot. Zeker in 2020 komen hier nog een aantal merken bij. Wij werken met de meest innovatieve equipment en gereedschappen en investeren hier continue in.

Ook investeren wij veel in opleidingen voor onze collega’s, in traditioneel schadeherstel maar ook in huidige moderne opleidingen zoals elektronica, techniek, kalibreren, uitlijnen en het uitlezen/verhelpen van computerstoringen en foutcodes. Dit doen wij ook in samenwerking met onze importeurs. Ons team bestaat uit gemotiveerde, enthousiaste collega’s. Bovendien is het voor ons belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit en samenwerking onze sleutel tot succes is. Daarnaast is het voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken door uitsluitend hoogwaardig, veilig en mooi werk af te leveren.

Vragen over deze functie?

Heb je nog vragen of wil je eerst meer informatie ontvangen, stuur dan en e-mail naar onze directie assistente JStraub@wittebrug.nl.

Acquisitie/nee

Delen / graag