Wegens uitbreiding hebben wij op zeer korte termijn plaats voor een gemotiveerde

Autoschadehersteller.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, fulltime beschikbare en gediplomeerde Schadehersteller m/v. Hierbij denken wij aan een vakman/vakvrouw met gedegen kennis van en ervaring in schadeherstel en kennis van autotechniek. Je bent betrokken bij (de)montagewerkzaamheden, zoals het verwijderen, vervangen en aanbrengen van carrosserie-, interieur- en voertuigdelen en elektrische installaties. Een echte allrounder dus!

Wij bieden:

  • Een uitdagende functie binnen een enthousiast team.
  • Een marktconform salaris wat past bij jouw ervaring en talenten
  • Korting op sportscholen
  • Een aantrekkelijke pensioenregeling
  • Een collectieve ziektekostenverzekering


Een baan met mooie toekomstperspectieven!

Collega willen worden bij onze autoschadeherstel groep betekent werken binnen een bedrijf dat gecertificeerd en gespecialiseerd is in merkherstel van diverse automerken die wij binnen de dealerbedrijven verkopen. Dit zijn nu al de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA, Peugeot, Hyundai, Mitsubishi, Fiat, Abarth, Chrysler, Jeep en Alfa Romeo. Wij werken met de meest innovatieve equipment en gereedschappen en investeren hier continue in.

Ook investeren wij veel in opleidingen voor onze collega’s, in traditioneel schadeherstel maar ook in huidige moderne opleidingen zoals elektronica, techniek, kalibreren, uitlijnen en het uitlezen/verhelpen van computerstoringen en foutcodes. Dit doen wij ook in samenwerking met onze importeurs. Ons team bestaat uit gemotiveerde, enthousiaste collega’s. Bovendien is het voor ons belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit en samenwerking onze sleutel tot succes is. Daarnaast is het voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken door uitsluitend hoogwaardig, veilig en mooi werk af te leveren.

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV naar  jstraub@wittebrug.nl.

Deze functie staat open sinds 1 juni 2021 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld.
Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd, delen wel!