Voorbewerker

 

Wil je werken in een frisse moderne werkplaats aan mooie producten lees dan verder.

Voor onze vestiging Kasco Autoschade in Leiderdorp zijn wij op zoek naar een Voorbewerker met passie voor het vak. Word je vrolijk van schade opknappen en heb je al enige ervaring als voorbewerker in de schade branche? Neem dan contact met ons op, want wij zijn op zoek naar mensen zoals jij!

Verantwoordelijkheden
Belangrijk aan een voorbewerker is het secuur kunnen werken, omdat goed spuitwerk alleen bereikt kan worden als de voorbewerker zijn of haar werkzaamheden op een goede manier uitgevoerd heeft. Jouw taak is om de auto d.m.v. schuren, matteren plamuren, vet- en stofvrij maken, in de grondverf spuiten / glad uitschuren en afplakken klaar staat om gespoten te worden. Jij maakt onderdeel uit van een belangrijk proces in het autoschadeherstel met als doel topkwaliteit en tevreden klanten!

Functie eisen

  • Je beschikt over een MBO werk en denkniveau
  • Je hebt affiniteit met auto’s
  • Je hebt ervaring als voorbewerker in de schadebranche
  • Je bent in het bezit van een rijbewijs B
  • Je bent zelfstandig, maar ook een teamspeler
  • Je bent flexibel
  • Je hebt een hands-on mentaliteit
  • Je woont in de regio

Een baan met mooie toekomstperspectieven!

Collega willen worden bij ons autoschadeherstelbedrijf betekent werken binnen een bedrijf dat gecertificeerd en gespecialiseerd is in VAG merkherstel van de merken Volkswagen, Audi, SEAT, SKODA. Tevens hebben wij de Dealerbedrijven van Peugeot, Hyundai, Mitsubishi, Fiat & Chrysler. Wij werken met de meest innovatieve equipment en gereedschappen en investeren hier continue in.

Ook investeren wij veel in opleidingen voor onze collega’s, in traditioneel schadeherstel maar ook in huidige moderne opleidingen zoals elektronica, techniek, kalibreren, uitlijnen en het uitlezen/verhelpen van computerstoringen en foutcodes. Dit doen wij ook in samenwerking met onze importeurs. Ons team bestaat uit gemotiveerde, enthousiaste collega’s. Bovendien is het voor ons belangrijk dat de mens centraal staat. Dat geldt niet alleen voor onze klanten maar ook voor onze medewerkers. Dat merk je door de mensgerichte manier waarop wij elkaar benaderen en aan het feit dat wij elkaar graag verder helpen en samen denken in oplossingen. Wij geloven bovendien dat positiviteit en samenwerking onze sleutel tot succes is. Daarnaast is het voor ons een sport om van onze klanten ambassadeurs te maken door uitsluitend hoogwaardig, veilig en mooi werk af te leveren.

Belangstelling:

Krijg je bij het lezen van deze vacature het gevoel dat deze functie helemaal past bij jouw wensen en interesses? Stuur ons dan gelijk je gegevens met CV naar  r.verburg@kascoautoschade.nl

Deze functie staat open vanaf maart 2023 en zal worden verwijderd indien de vacature is ingevuld om anderzijds wordt ingevuld. Wij zijn ervan overtuigd dat we zelf de juiste kandidaat kunnen vinden, acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet gewaardeerd. Delen wel!