De Portacabin is geplaatst. Deze week nemen Ron en Usha hun intrek in de tijdelijke ruimte. Vanaf 4 juni wordt de receptie omgebouwd naar een grote ‘open plan’ ruimte. Valstar, lid van de onlangs gelanceerde autoschadeportal ik rij schadevrij, gaat haar receptie, klanten ontvangstruimte en administratieve ruimtes open maken. “Transparant, net als onze organisatie.” meldt Mario Hagebeek, algemeen directeur van Ik rij schadevrij. “Onze bedrijven zijn groot geworden door open en eerlijk met onze relaties om te gaan en dat willen wij op onze bedrijven ook uitstralen.”

Via de nieuwe portal, www.ikrijschadevrij.nl kan iedereen eenvoudig een offerte voor het herstellen van een kleine of grote schade aanvragen. Hagebeek voegt toe: “De rest verzorgen wij. Van de reparatie tot het contact met de verzekeraar en niet te vergeten het gratis vervangend vervoer.”

Ik Rij Schadevrij bestaat uit 4 gerenommeerde schadeherstelbedrijven, Valstar Schade te Kwintsheul, Wittebrug Autoschade te Den Haag, Deurloo Autoschade te Delft en Kasco Autoschade te Leiderdorp.